Behalve voor particulieren is V&S actief voor gemeenten, bedrijven en instellingen. Hieronder enkele referenties:

Particulieren

“Het eerste project, voor hen en ons een avontuur. Vertrouwen vanaf het begin, geen verrassingen. Het complete pakket van idee tot realisatie. Betrouwbaar in tijd, geleverde kwaliteit en calculatie. Zorgvuldig zowel in contact met ons als in hun werk. Allround, creatief, duurzaam en degelijk. Tot en met de nazorg toe betrouwbaar en attent. Een droomplek voor het leven, het hele jaar door.”

“De beste investering die we de afgelopen jaren hebben gedaan. Het vergroot onze leefruimte en omdat het zo ontzettend mooi is gebouwd is het telkens weer een genot om erin te zitten. Ik heb er zelf eigenlijk niks aan hoeven te doen. Na een kort gesprekje kwam er enkele uren later al 3 D tekeningen ,waar we uit konden kiezen. Lekker vlot en heel professioneel. Iedereen is geïnteresseerd in wie toch zo mooi en vooral authentiek kan bouwen. Laat de jongens hun gang maar gaan ,daar zul je geen spijt van krijgen…”

“V&S heeft actief meegedacht naar een praktische invulling van het ontwerp. Hoe moeilijk ook, zij kwamen met een oplossing. Ook tijdens de bouw zijn er in goed overleg aanpassingen aangebracht. Voor V&S zijn het telkens uitdagingen. Wij zijn tevreden met onze overkapping. Het is mooier geworden dan we ons in eerste instantie hadden voorgesteld. Wij brengen vele uren door onder ons ”oostenrijks” uitziende ”stube”

“Goed ontwerp, netjes gemaakt en leuke mensen om mee samen te werken!!”

“V&S bouwt mooie authentieke bijgebouwen geheel naar eigen wensen en op een bijzonder plezierige manier van samenwerken. Prima prijs/kwaliteitverhouding.”

Gemeenten

Realisatie dierenverblijf Prins Hendrikpark Gemeenten ’s Hertogenbosch.
www.s-hertogenbosch.nl

Levering slagbomen park het Binnenhoff gemeente Utrecht.
www.utrecht.nl

Bedrijven

Tarra Architecten ’s Hertogenbosch.
www.tarra.nl

Bouwbedrijf Hendriks Oss.
www.hendriks-bouwoss.nl

Van den Nieuwenhuijzen vof Heeswijk-Dinther.
www.vandennieuwenhuijzen.nl

Nieuwenhuizen Daandels bouw Uden.
www.n-d.nl

De Visser bouw en onderhoud B.V.
www.devisservouwenonderhoud.eu

Instellingen

Ontwerp Natuurpoorten voor Ark Natuurontwikkeling.
www.ark.eu