IMG_0095

Zoals de naam al doet vermoeden richt V&S Authentiek Bouwen zich op bouwen met authentieke bouwmaterialen in een authentieke stijl. In 2010 is het bedrijf opgericht door de ingenieurs Roel Verstegen en Sander van der Steen. In juni 2011 hebben zij beide hun aannemerspapieren behaald. Vanaf de zomer 2012 waren ze productief vanuit een eigen bedrijfspand, wat in het najaar van 2016 nog eens flink is uitgebreid.

De missie van het bedrijf is het opleveren van kwalitatief hoogwaardige authentieke bouwwerken, waarbij de wens van de klant altijd centraal staat.

Het hoofdproduct van V&S Authentiek Bouwen is Eikenhout. Er wordt op authentieke wijze met het hout gewerkt, constructie op basis van pen-en- gatverbindingen.

V&S Authentiek Bouwen regelt alle facetten van uw bouw: van ontwerp tot oplevering en nazorg. Er wordt altijd gewerkt met een open begroting naar de opdrachtgever. Er wordt gezorgd voor korte lijnen naar de opdrachtgever. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Meedenken met de klant staat hierbij hoog in het vaandel. Alles in één hand en mooi onder één dak, of het nou gaat over de nieuwbouw van een gastenverblijf of de bouw van een overkapping in uw tuin.

Ondertussen hebben we 8 vaste werknemers in dienst, daarbij maken we soms gebruik van ZZP-ers.

In juli 2018 zijn we van een VOF naar een BV over gegaan.

 

 

In 2013 is V&S Authentiek Bouwen genomineerd voor beste Jonge Ondernemer van het Jaar op het Bernhezer Business Event. Ze hebben deze prijs helaas niet gewonnen, maar de nominatie was al een hele eer. Zie hieronder de bedrijfsfilm die destijds door het event is gemaakt: